Serbian (cyrilic)English (United Kingdom)

Линкови

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine

covid19 vakcinisanje

ЕУ прописи

ФАО

Прогнозно-извештајна служба

Login FormУПРАВУ ЗА ЗАШТИТУ БИЉА ПОСЕТИЛИ СУ ПРЕДСТАВНИЦИ РОССЕЉХОЗНАДЗОРА Print
There are no translations available.

Министарство пољопривреде и заштите животне средине  – Управу за заштиту биља посетили су представници Россељхознадзора, Федералне службе за ветеринарски и фитосанитарни надзор Руске Федерације.

ruska delegacija 16jun2

Разлог посете је упознавање са функционисањем фитосанитарног система Републике Србије, посебно са начином вршења контрола и поступком издавања фитосертификата за пошиљке свежег воћа и поврћа које се извози у Руску Федерацију.

Планирано је да се у наредних неколико дана посети већи број произвођача и извозника свежег воћа, где ће се представници Россељхознадзора на лицу места упознати са поступком производње и складиштења, квалитетом и капацитетима за извоз свежег воћа и поврћа у Руску Федерацију.

 
ПРАВИЛНИК О МЕРАМА XYLELLA FASTIDIOSA (Wells et al.) Print
There are no translations available.

Правилник о мерама за откривање, спречавање ширења и сузбијање штетног организма Xylella fastidiosa (Wells et al.), начину одређивања граница зараженог, угроженог и подручја без штетних организама, условима за окончање наложених мера, као и начину обавештавања о предузетим мерама, објављен је у „Службеном гласнику Републике Србије”, број 31/16 од 25. марта 2016. године.

 
Правилник Програм мера за 2016. годину Print
There are no translations available.

Правилник о утврђивању Програма мера заштите здравља биља за 2016. годину, објављен је у „Службеном гласнику Републике Србије”, број 31/16 од 25. марта 2016. године.

 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 9 of 21

Издвојено

informator o radu

javne nabavke

ruska federacija voce izvoz eUprava dbs

 


feed-image Feed Entries