Српски (ћирилица)English (United Kingdom)

Линкови

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine

covid19 vakcinisanje

ЕУ прописи

ФАО

Прогнозно-извештајна служба

Улогујте сеОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ ИЗВОЗНИКЕ БИЉА И БИЉНИХ ПРОИЗВОДА ЗА ПОДРУЧЈЕ РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ Штампа

Министарство пољопривреде и заштите животне средине РС - Управа за заштиту биља примила је писмо заменика руководиоца Федералне службе за ветеринарски и фитосанитарни надзор Руске Федерације (Россељхознадзора), Ј. Швабаускене у којем нас обавештавају о следећем:

- од 1. августа 2016 године  свакo пакoвање воћа и поврћа мора да буде означено са информацијама о називу производа, земљи порекла, извознику и / или реекспортеру“;

rusija srbija zastave

- у  рубрици „Допунска изјава“  потребно је навести назив и адресу предузећа-произвођача. У складу да наведеним, потребно је да СВИ ИЗВОЗНИЦИ ХИТНО ДОСТАВЕ НАДЛЕЖНИМ ПОЉОПРИВРЕДНИМ СЛУЖБАМА СПИСАК СА ПОДАЦИМА О СОПСТВЕНИМ МЕСТИМА ПРОИЗВОДЊЕ КАО И СПИСАК СА ПОДАЦИМА СВОЈИХ КООПЕРАНАТА (ПРОИЗВОЂАЧА), на docОБРАСЦУ 1 у прилогу овог документа (измењен и допуњен 15. септембра 2016.).  Попуњен образац са наведеним подацима мора бити оверен и потписан од стране одговорног лица извозника. Копију попуњеног обрасца службе прослеђују надлежном фитосанитарном инспектору у циљу контроле.

Опширније...
 
СТУДИЈСКА ПОСЕТА ИРСКОЈ Штампа

У организацији Европске комисије, односно канцеларије за техничку помоћ TAIEX, извршена је студијска посета Ирској. У оквиру студијске посете одржани су састанци са представницима Министарства пољопривреде Ирске и других релевантних институција у Даблину на којима је установљен висок степен хармонизације прописа у области регистрације сорти као и инспекцијског надзора производње и промета.

taiex irska jul2016 2

Опширније...
 
МЕРЕ ЗА СУЗБИЈАЊЕ КРОМПИРОВОГ МОЉЦА Штампа

krompirov moljac uzb

Министарство пољопривреде и заштите животне средине - Управа за заштиту биља, донело је решења којима се одобрава ограничена и контролисана примена средстава за заштиту биља за сузбијање кромпировог мољца на период од 120 дана.

Опширније...
 
« ПочетакПретходна12345678910СледећаКрај »

Страна 6 од 19

Издвојено

informator o radu

javne nabavke

ruska federacija voce izvoz eUprava dbs