Serbian (cyrilic)English (United Kingdom)

Линкови

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine

ЕУ прописи

ФАО

Прогнозно-извештајна служба

Login FormСТУДИЈСКА ПОСЕТА ИРСКОЈ Print
There are no translations available.

У организацији Европске комисије, односно канцеларије за техничку помоћ TAIEX, извршена је студијска посета Ирској. У оквиру студијске посете одржани су састанци са представницима Министарства пољопривреде Ирске и других релевантних институција у Даблину на којима је установљен висок степен хармонизације прописа у области регистрације сорти као и инспекцијског надзора производње и промета.

taiex irska jul2016 2

Read more...
 
МЕРЕ ЗА СУЗБИЈАЊЕ КРОМПИРОВОГ МОЉЦА Print
There are no translations available.

krompirov moljac uzb

Министарство пољопривреде и заштите животне средине - Управа за заштиту биља, донело је решења којима се одобрава ограничена и контролисана примена средстава за заштиту биља за сузбијање кромпировог мољца на период од 120 дана.

Read more...
 
ВОДИЧ ЗА ВРШЕЊЕ ПОСЕБНОГ НАДЗОРА НА ПРИСУСТВО XYLELLA FASTIDIOSA УНУТАР ЗЕМЉЕ СА УПУТСТВОМ ЗА ПРЕГЛЕД И УЗОРКОВАЊЕ БИЉАКА Print
There are no translations available.

XYLELLAFASTIDIOSA12

Xylella fastidiosa представља једну од најштетнијих фитопатогених бактерија у свету, и сходно томе, Управа за заштити биља предузима све мере и активности у циљу спречавања уношења и даљег ширења бактерије Xylella fastidiosa на територији Републике Србије.

Read more...
 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 6 of 19

Издвојено

informator o radu

javne nabavke

ruska federacija voce izvoz

 


feed-image Feed Entries